Eindejaarsdisco in café-zaal ‘de Schuur’

14 juli 2017

Nog een ruime week te gaan en dan sluiten de scholen weer hun deuren. Voor de kinderen begint dan Het Grote Genieten, oftewel: Vakantie! En hoe kun je beter de vakantie inluiden dan samen met vriendjes, vriendinnetjes en klasgenootjes er een swingend feest van maken?
Op vrijdag 14 juli kan er weer flink gedanst worden door de kinderen van ‘Aan de Rooij Bork’, Roermond-Zuid, Herten, Ool en Merum. Dan organiseert Comité Kinderfeesten Herten de eindejaarsdisco bij café-zaal ‘de Schuur’ in Merum. Ook dit jaar krijgt de avond een tropisch tintje, het wordt weer een echte Beachparty.
In tegenstelling tot vorige edities zijn de leeftijden en danstijden dit jaar iets aangepast. De disco is geschikt voor kinderen in de leeftijd tot 10 jaar. De dansvloer gaat al open om 18.30 uur. Tot 20.30 uur kunnen de voetjes van de vloer. Uiteraard is ook Nico weer aanwezig voor een dansclinic.
Na de voorgaande succesvolle edities hebben de kinderdisco’s in café ‘de Schuur’ inmiddels hun naam gevestigd: een echt avondje-uit voor de kinderen, waar zij met ontzettend veel plezier op terug kijken en zich verheugen op de volgende keer! Is er een betere start van hun vakantie te bedenken? Noteer dus alvast de datum in de agenda, en leg de Hawaii-shirts en rieten rokjes alvast klaar. De kinderen krijgen deze week op school een flyer uitgereikt met ook daarop de precieze informatie over de avond. Wij hopen alle kinderen weer te mogen begroeten.