Laatste nieuws

Lieve ouders en kinderen uit Herten!

CKH draagt de kinderen in Herten een warm hart toe middels het organiseren van alle traditionele kinderfeesten. Wij zijn daarom dan ook enorm trots om aan te kondigen dat we een nieuwe hoofdsponsor hebben: Cónect Telecom! Met deze nieuwe hoofdsponsor kunnen we nóg meer blije snoetjes toveren vanuit onze activiteiten.

Geert Wintraecken: Omdat de toekomst vandaag begint,  gaan we een langdurige samenwerking aan met Stichting CKH uit Herten. Deze stichting organiseert voor kinderen uit Herten en omgeving diverse activiteiten zoals de Sinterklaas intocht, Sint Maarten, kinderdisco’s en Koningsdag. Het motto is: ieder kind is meer dan van harte welkom om te kunnen meedoen aan deze activiteiten. Er wordt geen enkel onderscheid gemaakt, een kind is een kind in al zijn puurheid. CKH maakt van de traditionele kinderfeesten bijzondere momenten voor kinderen voor nu en voor later! En daar wil Cónect Telecom zich graag als hoofdsponsor aan verbinden!

En om het nog specialer te maken gaan we vanaf 2022 via de “Droom Telefoon” een aantal wensen van kinderen samen vervullen.  We gaan proberen 'dromen' die ze via een speciale telefoon inspreken werkelijkheid te laten worden. En ieder kind mag dromen wat hij of zij wilt. Voor zichzelf, óf voor een ander… We hopen daarmee iets te mogen bijdragen aan het geluk van kinderen voor nu en voor in de toekomst. En misschien wel dat kleine zetje of die stimulans geven wat ze nodig hebben. Deze samenwerking staat voor ons als symbool hoe wij graag iets voor anderen willen betekenen. In het begin van het nieuwe jaar zullen wij de ‘Cónect Telecom Droom Telefoon’ introduceren.

Dankjewel Cónect Telecom voor dit gulle gebaar en we gaan de komende jaren mooie wensen vervullen samen.