Over Ons

Welkom op de website van Stichting Comité Kinderfeesten Herten.

Mogen wij ons voorstellen?
Stichting Comité Kinderfeesten Herten is een stichting die sinds 2001 in Herten de organisatie verzorgt van de festiviteiten rondom Koningsdag, St. Maarten, de intocht van Sinterklaas en sinds enkele jaren ook kinderdisco’s bij aanvang van de schoolvakanties.

De festiviteiten worden georganiseerd voor alle kinderen van Herten, Ool, Merum en de wijken Aan de Rooj Brök en Roermond-Zuid.

We kijken terug op een aantal zeer geslaagde festiviteiten in de afgelopen jaren waarvan we aan enkelen een volledig nieuwe invulling hebben gegeven en we hierop veel positieve feedback hebben ontvangen. Dit geeft ons energie om ook in 2017 opnieuw deze festiviteiten te organiseren en waar mogelijk de verwachtingen te overtreffen!

Dit jaar organiseren wij kinderdisco’s op de vrijdagen 21 april, 14 juli en 13 oktober. De Koningsdagfestiviteiten vinden plaats op donderdag 27 april. De St. Maartensviering is op vrijdag 10 november en de intocht van Sinterklaas op zondag 19 november. Noteer deze data alvast in uw agenda.

De organisatie van bovenvermelde festiviteiten is een leuke, maar ook tijdrovende aangelegenheid. Door het nog steeds groeiende aantal kinderen zijn wij dringend op zoek naar vrijwilligers die met ons de activiteiten ook komende jaren laten slagen. Interesse? U kunt zich aanmelden op info[@]ckherten.nl of via het contactformulier.

Binnenkort vindt u op deze site aanvullende informatie over de activiteiten die de stichting organiseert voor de kinderen.

We hopen u en de kinderen op een van onze activiteiten te ontmoeten!